Jacob Paas

Jacob door de ogen van José

Krachtig, helder, jeugdig enthousiast, sportief, doortastend en gevoelig.

Jacob is van vele markten thuis en daar treft zijn omgeving het mee. Je goed voelen in de basis is belangrijk. Daarom zijn leuke activiteiten, gezonde voeding, sporten of bewegen een essentieel onderdeel in het leven van Jacob. Met padel, hardlopen en fietsen vindt hij uitdaging en uitlaatkleppen om conditioneel en fysiek fit te blijven. Ondernemend als hij is, schreef hij in het verleden een tweetal boeken over voeding, leefstijl en bewegen om zijn ervaringen en informatie over fit en gezond leven te delen met anderen.

Jacob heeft oog voor detail en leeft en werkt effectief en efficiënt. Hij is een creatieve vormgever, die met enthousiasme, vertrouwen en souplesse zijn ideeën in een vorm weet te gieten. Hij neemt hierin leiding en zet zijn stappen op vakkundige en afgestemde wijze. Een bruggenbouwer die verschillende belangen bij elkaar weet te brengen binnen de projecten die hij aanneemt.

Zijn studententijd bracht hij door in Groningen aan de Universiteit. Bedrijfskunde en bedrijfseconomie zijn de basis waarmee hij het werkveld ingegaan is. Naast zijn werk als interimmanager inkoop en contractmanagement is hij een liefdevolle vader die op zachte maar krachtige wijze duidelijk maakt wat goed is voor zijn gezin. Investeren in zijn thuisbasis heeft zijn prioriteit en zijn spreuk; Kleiner is fijner, klinkt regelmatig. In de natuur geniet hij volop van alles wat hij tegenkomt. Dieren weten dit en zoeken hem enthousiast op. Regelmatig komt hij thuis met vlekken op zijn broek door weer een enthousiaste begroeting van een passerende hond.

Een belangrijk motto van Jacob is: Leef! Leef nu, durf fouten te maken en ga weer door.
Ik ben dankbaar voor de verbinding met Jacob en vind het heerlijk om samen het Cirkelspel de wereld in te mogen brengen!

José