José Dijkstra

José door de ogen van Jacob

Vrouw, aanwezig in veel lagen, een gouden hart, dansend op de golven, sjamaan in de wereld waarin wij leven. 

José is een vrouw die veel van het leven heeft gezien. Na haar opleiding aan het hbo-basisonderwijs heeft ze verschillende rollen gehad in het onderwijsveld.  

Daar liep ze tegen belemmeringen aan waardoor ze niet het gevoel had dat ze het beste van zichzelf kon geven. Ze besloot de wereld te gaan verkennen en kwam onder andere terecht bij een sjamaan in Peru. Daar heeft ze verschillende inwijdingen gehad en vanaf die periode bekeek ze de wereld met andere ogen. Ze heeft in de jaren daarna meer dan 15 jaar honderden mensen begeleid in sessies en bij het reizen met verschillende medicijnplanten.  

Wat ik ervaar is dat ze in verschillende lagen kan zien en daarmee toegang heeft tot de magische wereld van het zieleleven (van zowel mensen, dieren als planten). Daar waar energieën die we in ons dagelijkse 3D om ons heen hebben maar ons niet altijd van bewust zijn. Zij herkent deze en waar nodig of gewenst kan ze deze transformeren.  

In haar dagelijks werk vanuit haar bedrijf Zielisme, helpt ze mensen bij het vinden van hun natuurlijke stroom. Door in gesprek te gaan maar ook door aanraken. Door het toepassen van een Zielistische massage worden blokkades gevoeld en “gezien” en wordt de mogelijkheid gegeven om deze op te lossen en daarmee cirkels af te ronden.  

Thuis is ze degene die iedereen een thuisgevoel geeft. Familie en vrienden zijn graag met haar in contact vanwege haar natuurlijke warmte.  

Een belangrijke levensmotto van José is: als het goed is voor mij, voor jou en voor iedereen dan klopt het!   

Jacob